Aluminium ramen

De aluminium ramen van Jans zijn prestigieus, stevig en zeer isolerend. De kwaliteit die wij gebruiken voor onze ramen is er één zonder compromis.

Onze aluminium ramen voldoen aan verschillende specificaties.

Prima kwaliteit / prijsverhouding

De aluminium ramen van Jans hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van materialen die met zorg gekozen zijn door onze vakmensen. Je kiest het raamprofiel dat bij jouw en je wensen past. We adviseren je ook graag in je keuze.

Een uitgebreid kleurenpalet

Kies de kleur van je raam in overleg met de expert bij Jans. Je hebt de keuze uit structuurlak of gladde lak. Wij stimuleren steeds onze klanten met het juiste advies te geven.

Zeer goede isolerende waarde

Samen gaan we na welke glasdikte je wenst. Wij bieden dubbele beglazing, driedubbele beglazing, etc. aan. De isolatiewaarde (U-waarde) van ons glas bedraagt standaard 1,1, maar 0,8 of 0,6 zijn ook een mogelijke optie. Beglazing: spiegelglas, zonwerend glas, inbraakveilig glas en geluidswerend glas behoren ook tot de mogelijkheden.

Aangepast beslag en krukken

Welke krukken, scharnieren en welk beslag we gebruiken. In onze showroom kan je tal van voorbeelden bekijken. We maken samen de juiste keuze.

Wil je meer?

Alle ramen kunnen voorzien worden van screens, vliegenramen of zonneschermen.

Ontelbare designkeuzes dankzij MasterLine 8

MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid. Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

Energie-efficiëntie op maat

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.

Voor de High Insulation+ variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd.

Design op maat

Het unieke MasterLine 8 concept biedt drie designvarianten, elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl. Bovendien voorziet MasterLine 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Het hoeft geen betoog dat de MasterLine 8 naadloos kan gecombineerd worden met andere Reynaerssystemen, zoals de schuifsystemen CP 130 en CP 155, de glasbalustrade, het Mosquito systeem en het gordijngevelsysteem CW 50.

Waarom Jans bvba

Waarom Jans?

  • Wij leveren topkwaliteit
  • Scherpe tarieven
  • Eigen productie

Wil je snel een offerte?

Ook benieuwd wat onze diensten en producten kosten? Vraag snel naar een offerte!

Een vraag? Contacteer ons snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contacteer ons