PVC deuren

Elke deur van Jans kan jouw persoonlijkheid en stijl uitstralen. Wij bieden kwaliteitsvolle deuren omdat we heel het productieproces zelf controleren.

De PVC deuren van Jans hebben vele voordelen.

Veiligheid boven alles

De PVC deuren van Jans voldoen aan de Europese officiële veiligheidsnormen betreffende inbraakwering NBN EN 1627 tot en met 1630. Standaard worden de meeste deuren versterkt met gegalvaniseerd staal. Afhankelijk van het type beglazing dat je kiest kan dubbel gelaagd veiligheidsglas voorzien worden. Onze deuren zijn compatibel met de meeste types veiligheidsbeslag.

Eenvoudig in onderhoud

Het volstaat om om je deur gewoon af te wassen met een zachte spons en wat water. Door het toevoegen van huishoudelijk reinigingsmiddel kan je nog betere resultaten bekomen. Jans beveelt een jaarlijks onderhoud van het beslag en de afdichtingen aan.

Isolerend

De isolerende deuren van Jans bieden zeer goede energieprestaties en hebben een uiterst competitieve prijs. Ze hebben een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie. Je voelt je dus altijd thuis.

Kies je kleurenpallet

Laad je foto op en kies de kleur die het beste past bij je stijl of smaak. Via de kleurensimulator selecteer je één van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren die we aanbieden en bewonder het resultaat.

Waarom Jans bvba

Waarom Jans?

  • Wij leveren topkwaliteit
  • Scherpe tarieven
  • Eigen productie

Wil je snel een offerte?

Ook benieuwd wat onze diensten en producten kosten? Vraag snel naar een offerte!

Een vraag? Contacteer ons snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contacteer ons